Behandeling

Alles in je lichaam is met elkaar verbonden en werkt samen om gezond te blijven. Daarom werken wij vanuit een holistische visie waarbij we naast het fysiek behandelen van klachten met onze handen ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam optimaliseren.


Bij het verhelpen van pijn en beperkingen kijken we verder dan de plek waar de klacht wordt ervaren, omdat dit in veel gevallen niet de directe oorzaak is, maar een gevolg van een onderliggend probleem dat opgelost moet worden om pijnvrij te worden en te blijven.


De meeste klachten verhelpen we met fysieke behandeling waarbij we onze handen gebruiken om spier- zenuw, orgaan en gewrichtsfuncties snel te herstellen. Deze functies kunnen we vooraf testen met diverse testmethoden, zodat de oorzaak van de klachten snel wordt ontmaskerd.


We beschikken over revolutionaire kennis en vaardigheden uit diverse behandelmethoden. Hiermee zijn we in staat om snel te schakelen tussen verschillende effectieve behandeltechnieken wat de snelheid waarmee we klachten kunnen bestrijden ten goede komt.


Een totaalaanpak waarbij we verder kijken dan de plek waar je pijn ervaart, zodat je klacht snel wordt opgelost en je zonder beperkingen weer maximaal kunt genieten van het leven. Om een permanent resultaat met de grootst mogelijke zekerheid te garanderen geven we je inzicht in het ontstaan van de pijn en hoe je ervoor zorgt dat jij in de toekomst vrij kan blijven bewegen met een soepel lichaam dat alles weer kan.