Het Permanent Pijnvrij Programma

De totaalaanpak om onbegrepen chronische pijn en klachten permanent te bestrijden.

Het Permanent Pijnvrij Programma

Dit traject gaat over de heling van chronische, onbegrepen pijnklachten waarvoor geen medische oorzaak gevonden is. Denk aan nek,- schouder en rugklachten, maar ook pijnlijke pezen en gewrichten in armen en benen. Triggerpoints (knopen) in spieren, ontstoken pezen en zenuwen, slijtage van gewrichten of organen die niet optimaal functioneren kunnen namelijk allemaal het gevolg zijn van een licht zuurstoftekort welke veroorzaakt kan worden door stress en het onderdrukken van ‘negatieve’ emoties. 


Een heel menselijke overlevingsstrategie

De gebruikelijke aanpak is vaak het voorschrijven van medicijnen, fysieke therapie en/of het advies er maar mee te leren leven. Dit traject biedt een nieuwe mogelijkheid: heling door inzicht, leefstijl, geruststelling, bewustzijn, leren voelen, opruimen van emoties, expressie en gewaarzijn. Ons onbewuste laat soms pijn ontstaan om ons bewustzijn af te leiden van emoties die we niet kunnen, durven of mogen ervaren. Dit gebeurt vaak zonder dat we dit weten. Zo kan er een pijnpatroon ontstaan; een onplezierige en soms zelfs ondragelijk patroon van werkelijke fysieke pijn of klachten. Dit pijnpatroon heet TMS (Tension Myositis Syndrome) en is een heel menselijke overlevingsstrategie.


Onverklaarbare klachten

Heb jij chronische rugpijn, fibromyalgie, schouderklachten, hoofdpijn/migraine, ischias, prikkelbare darm syndroom, atrose, peesontsteking, een pijnlijke stijve nek of klachten die ondanks behandeling niet over gaan of steeds weer terug komen? En zijn één of meerdere van deze karakter-eigenschappen herkenbaar voor je? Perfectionistisch, pleaser, zorgzaam zijn, gevoelig zijn of hoog sensitief, graag controle willen hebben, geen ‘nee’ kunnen zeggen, jezelf wegcijferen, goed willen doen voor anderen of erg ambiteus / gedreven zijn? Dan is het Permanent Pijnvrij Programma wellicht de oplossing om je eindelijk van die vervelende klachten te verlossen.


Meer zuurstof is minder klachten

Het Permanent Pijnvrij Programma is erop gericht om mensen te helpen die chronische pijn of klachten ervaren als gevolg van stress en het onderdrukken van negatieve emoties.

Het is een bewezen, snel en effectief coach- en behandeltraject dat de oplossing biedt bij ‘onverklaarbare’ chronische pijnklachten en aandoeningen door de mindbody connectie te herstellen, zodat het lichaam weer kan ontspannen en klachten opgelost worden.


Het doel van het programma is het verlagen van de spanning op het lichaam waardoor de zuurtstof-toevoer optimaliseert en chronische (pijn)klachten voor eens en voor altijd verdwijnen.

Het is een exclusief alles-in-één traject dat voor een groot deel bestaat uit leefstijl- en mindbody coaching, behandeling en het uitvoeren van huiswerkopdrachten. Tijdens de sessies deelt Rob kennis, inzichten en vaardigheden uit de Triggerpoint Reset Methode om negatieve emoties op te ruimen, positief te denken en de eigenwaarde te verhogen. Het ontwikkelen van een krachtige mindset en het vergroten van de mentale weerbaarheid staat hierin centraal.


Tijdens het programma word je ondersteund met

Lees- en werkboek

Video’s en documentaires

Mind-Body Coaching

Voeding begeleiding

Behandeling

Bloedtest (optioneel)


Het proces wordt ondersteund met fysieke behandeling van de klachten en het optimaliseren van één of meerdere fundamenten van de physis wanneer dat nodig is. Je bereikt op korte termijn al resultaten en leert tevens tools en technieken die je levenslang pijnvrij kunnen houden. Het grote voordeel is dat je dit grotendeels zelf vanuit huis kunt volgen.