Veel gestelde vragen

En de antwoorden.

Waar zijn jullie gevestigd?

De hoofdlocatie is gevestigd op de Industrieweg 10P in Assendelft op de 2e etage. Er is een lift en toilet in het gebouw aanwezig.Wat zijn de tarieven? 

Het tarief voor een reguliere behandeling is 95,- per consult. Een behandeling duurt 45 minuten en wordt doorgaans niet vergoed. Gemiddeld bezoekt een persoon ons vier keer met een frequentie van één keer per 1-2 weken om de klachten te bestrijden. Hieronder vind je een overzicht van de diensten, duur en tarieven.Diensten


Gratis Pijncheck

30 minuten - Gratis


Behandeling + advies

45 minuten - 95,-


Bloedonderzoek

2 consulten - 249,-

Bloedafname, laboratorium onderzoek, uitwerking advies + advies consult


Personal Training

Per 10 trainingen - 700,-

Incl begeleiding bij voeding, ademhaling, stress, slaap en leefstijl


Permanent Pijnvrij Programma

2 - 6 maanden - Het tarief is afhankelijk van de duur en inhoud van het traject.Worden jullie diensten vergoed door de zorgverzekeraar?

Er is een kleine kans dat een (gedeelte) vergoed word door de zorgverzekering, maar ga er maar niet vanuit. Wanneer je letsel hebt opgelopen door toedoen van een ander is het meestal wel dat de verzekering (van de verantwoordelijke) je herstel en daarmee ook onze diensten zal vergoeden.Kan ik de kosten opgeven bij de belastingdienst?

Als je zorgkosten hebt, mag je bepaalde kosten aftrekken. De belastingdienst noemt dit de specifieke zorgkosten. Je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om zorgkosten te mogen aftrekken. Je mag soms ook de kosten aftrekken die je voor anderen maakt. Informeer even bij je belastingadviseur of raadpleeg de website van de belastingdienst.Kan ik mijn kleding aanhouden tijdens de behandeling?

Tijdens het onderzoek kan het zijn dat je gevraagd wordt om bepaalde kledingstukken uit te trekken, maar tijdens de behandelingen is het meestal mogelijk om je kleding aan te houden. Ons advies: draag bij klachten aan het bovenlichaam,- nek en schouder een hemd. Bij klachten aan het onderlichaam en lage rug doe je ons een plezier door een (korte) trainingsbroek te dragen. Draag bij voorkeur geen spijkerstof of gladde stof zoals een sportlegging. Kan ik bij jullie omkleden?

Ja, er is een kleedruimte beschikbaar. Er is geen geen douche, maar je kunt je wel even opfrissen in de keuken als je wilt.