IK HAD AL ZO'N 20 JAAR PIJN IN MIJN ONDERRUG
 
Wanneer je denkt dat rugpijn “erbij” hoort, heb je het mis! Ik had al zo’n twintig jaar pijn in mijn onderrug. Ik wist helaas niet beter. Gewoonweg doordat ik dacht dat het:
A: door slechte genen komt en
B: omdat ik in de zorg werk.
 
Na vier sessies ben ik nu pijnvrij!
Iets wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden.
 
Ik kan het werkelijk waar iedereen aanbevelen!
 

 

5 JAAR LANG WERD IK AF EN AAN GEOPEREERD AAN TRIGGER FINGER EN CARPAAL TUNNEL SYNDROOM

 

Iedereen weet dat ik al 5 jaar af en aan geopereerd ben aan Trigger Fingers, Carpaal Tunnel Syndroom en zelfs de zenuw in mijn elleboog is verlegd. Maar 6 maanden na de elleboog operatie toch weer klachten. Van nek tot puntjes van mijn vingers. MRI en EMG waren niks op te zien. Per toeval Rob...
 

 

MIJN WERK LAG STIL VANWEGE DE PIJNKLACHTEN. ALS ONDERNEMER HEB JE DAN EEN PROBLEEM.

 

Mijn werk lag stil vanwege ernstige pijn klachten. Als ondernemer heb je dan een probleem. Gelukkig kon ik bij Rob heel snel terecht en na 1 behandeling ging het al een stuk beter!

 

 

IK WAS AL BIJ MEERDERE SPECIALISTEN GEWEEST

 

Heb bijna een jaar met pijn in me rug gelopen en bij meerdere specialisten geweest. Die de pijn tijdelijk heeft kunnen verminderen, uiteindelijk bij Rob terecht gekomen. Na een gratis pijncheck en 3 behandelingen ben ik volkomen van me pijn af!

 

Echt een man die weet waar hij mee bezig is!

 

 

ROB VOND DE OORZAAK VAN MIJN KLACHTEN

 

Na een zoektocht van bijna een jaar langs diverse therapeuten vond Rob de oorzaak van mijn schouderklachten.

 

Al na 2 behandelingen kan ik bijna alles weer pijnvrij doen.

 

 
DIT IS ZEKER HET PROBEREN WAARD!
 
Ik wist niet dat het kon maar ik kreeg na veel te gespannen en in een verkeerde houding achter de computer werkende wat later bleek een nekzweepslag.
Het was al dagen zo pijnlijk dat ik via Google op de website van Rob Talens uitkwam met de gratis pijncheck. Niet geschoten ….. en gelukkig met na één behandeling al verlichting en nu na een paar keer echt weer pijnvrij.
 
Dit is zeker het proberen waard!
 

 

I RECOMMEND THIS TO ANYONE THAT HAS PAIN.


I had a good session today! Thanks for taking time with me!!
I recommend this to anyone that has pain.

 

 

ECHT EEN AANRADER! 

 

Een fysiotherapeut die verder kijkt dan enkel het plekje waar je klachten hebt. 1 behandeling gehad nu en al 60% minder pijn. Na 2.5 jaar met pijn te lopen na diverse dingen geprobeerd te hebben met tijdelijke oplossingen was ik er klaar mee....

 

 

MET HET BLOEDONDERZOEK EN DE ADVIEZEN IS HET GELUKT MIJN LEVENSTIJL POSITIEF TE VERANDEREN.

 

Sinds anderhalf jaar ben ik bewuster met voeding bezig. Toevallig kwam ik met Marieke Plugboer van 'Jouw Beste Leven' in contact. Zij heeft mij geholpen met een consult en een bloedtest, om te bekijken welke voedingsstoffen en supplementen mijn lich....

 

 

HET LEVEN IS ZOVEEL BETER ZONDER DEZE PROBLEMEN!


Na jaren en jaren rug,- en schouderproblemen vanuit het si-gewricht, na twee behandelingen door Jordy van alles verlost! Zenuwbanen weer vrij, geen pijn, geen uitval en geen uitstraling meer in mijn benen. Het leven is zoveel beter zonder deze pijnproblemen! Ik loop..

 

 

MIJN SCHOUDER DOET HET WEER ZOALS HET HOORT!


Ik zat heel vast in mijn schouder. Ik kon mijn arm niet eens strekken. Met het gevolg dat mijn vingers sliepen. Aantal keren bij Jordy geweest. En alles werkt weer beter. Ik ben hartstikke blij. Alles doet het weer zoals het hoort.

 

 

MIJN RUG, SCHOUDERS, NEK EN HANDEN VOELEN STUKKEN BETER

 

Vanaf mei ben onder behandeling bij Rob voor lage rug en schouder/nek klachten. De behandelingen zijn best pittig, maar het heeft wel resultaat mijn rug voelt stukken beter en schouders/nek beginnen ook beter te voelen, tintelingen in mijn handen zijn weg en de rest komt ook goed, daar vertrouw ik op.

Rob tot zover bedankt.

 

 

LEKKER LOPEN ZONDER RUGKLACHTEN, EEN SLEPEND BEEN EN UITSTRALING

 

Helemaal top na 3 keer weer pijnloos lopen.

(behandeling niet pijnloos maar wie mooi wil zijn)

 

Thanks Eric.

 

 

GISTER BEN IK HERBOREN NA 20 JAAR AANGEZICHTSPIJN

 

Gister ben ik herboren na 20 jaar aangezichtspijn gratis consult bij Rob 85 procent beter. Ik verheug naar volgende week weer zo als de specialist zei u moet met de pijn leren leven maar niet bij Rob heeft mij uit de kooi gehaald.

 

BLIJ! NA VIJF BEHANDELINGEN PIJNVRIJ!


Erg blij dat ik daar geweest ben.

Na 5 behandelingen ben ik eindelijk pijnvrij!

 

NA 4 SESSIES HELEMAAL PIJNVRIJ VAN MIJN RUG! 


Dit had ik jaren geleden al moeten doen. Ik raad dit aan voor iedereen die ergens last van heeft.

 

 

VANDAAG KON IK NA ZOVEEL JAREN VOOR HET EERST WEER HARDLOPEN. 


Al jaren heb ik last van fibromyalgie, of overal pijn. Ik ben nu twee keer geweest. De pijn is nog niet helemaal over. Dat had ik ook niet verwacht na twee keer, maar opeens heb ik veel meer energie! Vandaag kon ik na zoveel jaren voor het eerst een beetje hardlopen. Dat is voor mij al heel veel...

 

 

 

 

ECZEEM, NEKKLACHTEN, UITSTRALING, DUIZELIGHEID, HOOFDPIJN EN RUGKLACHTEN

 

Ik kwam bij Rob vanwege mijn jarenlange pijn in mijn nek en onderrug, maar ook vanwege allergie- en eczeemklachten die opeens de kop op staken. Nu na 4 sessies kan ik zeggen dat al deze klachten zo goed als weg zijn! Er...

 

 

IK DACHT DAT MIJN SCHOUDER VERSLETEN WAS

Ik had een pijnlijke schouder en dacht die is versleten,maar door behandeling van Joris en de juiste oefeningen ben ik alweer op de goede weg terug.

 

NA 1 SESSIE WAREN DE KLACHTEN AL 80% MINDER

 

Wegens rugklachten overal al eens geweest. Fysio/dry neelding etc. Hier na 1 sessie klachten al 80% minder. Zeer tevreden met hun hulp. Ze weten waar ze mee bezig zijn!

Dikke aanrader

 

 

WAT EEN TOP PRESTATIES!


Twee keer geweest. Wat een top prestaties leveren ze daar!

 

Zeer onder de indruk!

 

 

NA 4 BEHANDELINGEN AL MINDER RUGPIJN

 

Na een paar weken hevige rugklachten gehad te hebben toch besloten om even langs te gaan. Na 4 behandelingen gelijk al een stuk minder pijn in mijn rug en kon ik gewoon weer mijn dagelijkse dingen doen zonder pijn!

 

 

IK BEN HEEL BLIJ DAT IK DIT GEDAAN HEB.

De gratis pijncheck zag ik online voorbij komen. Ik heb al twee jaar last van nek- en schouderklachten. Van alles geprobeerd, en niets hielp langer dan twee dagen. Bij de gratis pijncheck vielen de puzzelstukjes wel een beetje op zijn plaats. Daardo...

 

 

NA DE EERSTE BEHANDELING AL VERLICHTING

Bij Rob gekomen met nekpijn, stijve nekspieren. Na de eerste behandeling al wat verlichting en nu grotendeels van mijn klachten af. Rob legt veel uit over het belang van een goede ademhaling en gezonde voeding. Ik zou de behandeling zeker aanraden, ook door het verkrijgen van nieuwe inzichten.

 

IK VIND HET EEN WONDERDOKTER

 

Ik mag van geluk spreken dat ik de advertentie van Rob ben tegengekomen. Ik was dringend op zoek naar een therapeut die kon achterhalen waarom ik rugpijn had. Na 5 sessies ben ik genezen! Ik vind het een wonderdokter. Zijn technieken zijn uniek. 

 

Ik raad hem zeker aan!

 

 

NEKPIJN EN DUIZELIGHEID VERDWENEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON!

 

Super geholpen toen ik last had van mijn nek en duizeligheid. Plek waar het vandaan kwam snel gevonden losgemaakt en met oefeningen ging het heel snel weg!

 

 

NA 1  BEHANDELING VAN HOOFDPIJN EN NEKKLACHTEN VERLOST!

 

Ik had barstende koppijn die voorvloeide uit mijn nek.  Al na 1 behandeling bij Rob ben ik van mijn hoofdpijn en nekklachten af!  Hartstikke bedankt Rob!

 

 

NA TWEE GOEDE MASSAGES IS DE SCHOUDER WEER MOBIEL

Ik ben goed geholpen door de therapeute. De pijn aan mijn schouder stond het zwemmen in de weg. Ik was opzoek naar een therapeut die min of meer gespecialiseerd is in schouders na twee goede massages is de schouder weer mobiel. Top.

 

 

HET IS NIET TE GELOVEN!

 

Wat Rob Talens doet is niet te geloven! Ik had een frozen shoulder en kon niks meer met mijn arm. Na een aantal behandelingen ben ik alweer pijnvrij en kan ik alles weer met mijn arm!

 

 

NA EEN BEST WEL INTENSE PSOAS RELEASE WAS DE RUGPIJN AL VEEL MINDER

 

Ik kwam bij Ramzi met lage rugpijn en nog wat andere klachten. Na een best wel intense psoas release was de rugpijn eigenlijk al veel minder. Ik ben 2 x bij hem geweest en hij heeft mijn klachten echt heel veel verminderd terwijl ik al 1,5 jaar van fysio naar fysio ben gegaan. Na wat meer consistentie in mijn trainingen gaat het echt veel be....

 

 

IK GING VAN FYSIOTHERAPEUT NAAR CHIROPRACTOR MAAR BLEEF TOCH NEK EN SCHOUDERKLACHTEN HOUDEN.

 

4 jaar geleden een nare val van mijn paard gemaakt. Ik ging van fysiotherapie naar Chiropractor maar ik bleef toch van die nare nek en schouder klachten houden waar ik maar niet goed vanaf kwam, tot ik hij Rob Talens kwam. Word goed geholpen en alles word duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden met de behandelingen!

 

VAKMAN EN NOG GEZELLIG OOK!

Na een 1e check, werd ik erna vrij snel geholpen en de klachten zijn inmiddels weg, Rob bedankt en ik kan een ieder je aanbevelen, vakman en nog gezellig ook!

 

IK BEN ER ZO BLIJ MEE!

 

Nu twee keer bij Kevin geweest voor mijn rugklachten. Tussen neus en lippen door verteld dat ik al 20 jaar met een giga nekprobleem loop waarbij ik alle therapieen van massage tot kraken, dry needling, scans etc heb gehad. Ow dan nemen we die even mee! Beetje duwen onder mijn oksel en ik kon weer over mijn schouder kijken! 

 

 

SCHOUDERPIJN OPGELOST

 

Ik ben van mijn schouderpijn af!

 

 

IK BEN VOOR EEN GROOT DEEL VAN MIJN CHRONISCHE PIJNKLACHTEN VERLOST!

 

Rob neemt de tijd en kijkt naar verbanden. Ik ben voor een heel groot deel van mijn chronische pijnklachten verlost!

 

 

HET IS EEN BIJZONDERE ERVARING…

 

Geholpen door Kevin. Werkzaam bij Rob. Het is een bijzondere ervaring. Je moet het doen om het te begrijpen, maar ik ben jarenlang niet pijnvrij geweest en nu eindelijk wel! 

 

Chapeau!

 

 

HOE HIJ DIT DOET IS MIJ IEDERE KEER EEN RAADSEL!!

 

Nu ben ik ook weer bij Rob geweest. Dit keer voor een enkelblessure. Na 2 behandelingen is de pijn alweer afgenomen! Hoe hij dit doet is mij iedere keer een raadsel!! Topper ben je!

 

 

FIJNE, TOEGEWIJDE MENSEN

 

Fijne mensen, zeer toegewijd. Nog niet helemaal pijnvrij na 2 keer, maar op de goede weg!

 

 

BILPIJN EN RUGKLACHTEN VERHOLPEN IN 3 SESSIES

 

Na 3 behandelingen van de pijn in mijn onderrug en linker bil af. Er wordt goed geluisterd naar de klachten en nog duidelijker uitgelegd waar dit vandaan komt. Ik hoop het niet maar mocht het weer terugkomen weet ik je te vinden. 

Bedankt!!

 

 

IK HEB EINDELIJK HET WINNENDE LOT GEVONDEN!

 

Al 5 jaar loop ik met veel pijn aan me boven rug en ben bij elke specialist geweest die je maar kan bedenken. Rob Talens heeft heel veel verstand van het menselijk lichaam en weet exact waar hij mee bezig is. Na 5 jaar nagenoeg bijna klachten vrij , eindelijk het win....

 

 

SUPER TEVREDEN OVER DE WERK EN DENKWIJZE

 

Na al een paar jaar naar diverse specialisten geweest met mijn rugklachten maar niemand die het tot zover heeft kunnen brengen als Jordy! Nagenoeg klachten vrij en van een stijve hark tot nu echt een heel verschil en dat met (uit me hoofd 5 a 6) behandelingen! Supe...

 

 

PIJNVRIJ NA TWEE BEHANDELINGEN


Na twee behandelingen voor pijn in onderrug, geheel pijnvrij.

 

 

HIELSPOOR OPGELOST

 

Achillespees, kuit of hielspoor, Rob helpt je wel.

 

 

BEN JE ELKE DAG WEER DANKBAAR DAT IK ALLES WEER KAN OEN WAT IK JAREN LANG NIET KON

 

Heb je echt weleens vervloekt tijdens de soms wat pijnlijke behandelingen ;-) Het is nu al een tijdje geleden maar ik ben ik nog steeds pijnvrij na de behandelingen bij jou.  Ben je elke dag weer dankbaar dat ik alles weer kan doen wat ik jaren lang niet kon!

 

 

GEEN NEKPIJN! WAT FIJN!


Dat wat vele therapeuten in jaren niet is gelukt is, is Rob in een paar keer wel gelukt! Pijn vrije nek! fijn!

 
IK RAAD DEZE BEHANDELING ECHT AAN IEDEREEN AAN
 
Na meer dan een jaar tobben met mijn rug bij Rob Talens, behandelaar Jordy, terecht gekomen. Na 4 behandelingen grote vooruitgang! Ik kan weer pijnloos zitten en ook het sporten gaat al veel beter. Heel blij mee πŸ˜€ Ik raad deze behandeling echt aan iedereen aan.
 
Waar een normale fysio je niet kan helpen ben je hier aan het goede adres.
 

 

INMIDDELS ALWEER EEN AANTAL MAANDEN PIJNVRIJ!

 

Langslepende heupklachten door hardlopen zijn door Rob in een aantal behandelingen verholpen en inmiddels ben ik alweer een aantal maanden pijnvrij!

 

 

IK BEN SUPER BLIJ!!

 

Na jarenlange nek en schouderklachten en een lange zoektocht naar de juiste behandeling kwam ik via Facebook bij Rob terecht.

Na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat ik mij zo veel beter voel!!  De klachten zijn bijna helemaal weg en vo...

 
NA 2 BEHANDELINGEN WAS ER AL DUIDELIJK EEN POSITIEF RESULAAT
 
Had al een aantal maanden last van m'n knieholte. Vooral met buigen, het opstaan na zitten en tijdens wandelingen. Op aanraden van m'n buurvrouw ben ik bij Rob terecht gekomen. Wat een een goede zet was dat. De behandeling was niet echt pijnloos. Maar na 2 behandelingen was er al duidelijk een positi...
 

 

FIJN MENS, JE WORDT GEZIEN EN NAAR JE GELUISTERD

 

Fijn mens, je wordt gezien en er wordt naar je geluisterd, het was dat het voor mij niet vergoed wordt, anders had ik daar zeker vaker heen gegaan. Het is een topper.

 

 

PROFESSIONELE MENSEN

Professioneel, vakkundig en verstand van zaken.

 

 

IK WAS AL NAAR VERSCHILLENDE FYSIOS GEWEEST VOOR 2ND OPINIONS

Ik had 3-6 maanden last van m’n knieën, al naar verschillende fysios geweest voor second opinions en uiteindelijk bij Rob terecht gekomen die me van mijn blessure af heeft geholpen! Super aardige en professionele man. Ben binnen ongeveer 2/3 maanden van mijn blessure afgeholpen en kan nu weer hockeyen zonder last te hebben van mijn knieën!

 

PIJNVRIJ EN EEN NIEUW PERSOONLIJK RECORD!


Haai Rob! Ik wil dit toch even met je delen. Vorig jaar had ik een pr met deadlift 105 KG. Dit jaar niet meer kunnen trainen vanwege mijn rugklachten, maar vandaag een persoonlijk record 1RM Deadlift van 113KG!  En vooral nog steeds pijnvrij!!

 

 

IK KAN NIKS ANDERS ZEGGEN DAN: ’’GEWOON GAAN”

 

Met mijn aanhoudende onderrugklachten ben ik naar Rob Talens toe gegaan en daar ben ik super goed behandeld door Kevin! Ik kan niks anders zeggen dan gewoon gaan! Boek die afspraak en je zult zien dat ze je hier van elke klacht af kunnen helpen! 

 

Hartelijke bedankt heren!

 

 

MIJN RUG IS TOCH WEER MOBIEL GEWORDEN

Super behandeling. Met kanaalstenose in de rug toch weer mobiel geworden door heel intensieve behandeling van Rob Talens. De pijn is verdwenen en door de oefeningen wekelijks te herhalen blijf ik mobiel.

 

 

HET HEEFT MIJN HELE LEVEN POSITIEF VERANDERD

 

Rob heeft een unieke kijk op het behandelen van pijnklachten. Al 10 jaar had ik last van chronische rugklachten. Ontelbaar veel therapeuten bezocht zonder resultaat. Radeloos kwam ik bij Rob terecht. Met zijn persoonlijke aanpak besteed hij veel aandacht aan het vinden van de oorzaak va...

 

 

IK KAN HET IEDEREEN MET SCHOUDER OF NEKKLACHTEN AANBEVELEN.

Lieve mensen! Ik ben na echt jarenlange schouder en nekklachten nu eindelijk pijnvrij! Ik had echt alles al geprobeerd, fysiotherapie gedurende anderhalf jaar, toen acupunctuur, daarna craniosacraaltherapie en ook nog sportmassage. Iedereen deed erg zijn/haar best, maar helaas bij hielp het niet... Maar de aanpak en behandeling van Rob dus wel!!

 

 

IK VIND HET EEN WONDER!

 

Na anderhalf jaar rugpijn en sportmassage, fysiotherapie, manueeltherapie, foto’s, drie keer pijnpoli en zes paracetamol per dag op aanraden van mijn dochter naar Rob Talens gegaan. Drie keer behandeld door Kees. De rugpijn is voor 95% verdwenen en ik slik geen paracetamol meer! Ik vind het een wonder!

 

 

DANKZIJ JOU EEN TOP VAKANTIE!!

 

Drie weken voor mijn vakantie enorme pijn in heup bil en lies met uitstraling naar bovenbeen waardoor ik amper kon lopen, na vier behandelingen van Rob pijnvrij op vakantie, want ik dacht al aan reis annuleren als het zo bleef. Dank je wel Rob, je bent een tovenaar!! Dankzij jou een top vakantie!!

 

 
EERST EEN BEETJE SCPETISCH OF IEMAND MIJ NOG WEL KON HELPEN
 
Na twee jaar pijn in nek en schouders en armen te hebben gehad door verkeerde werkhouding. Zoveel, dat ik niet meer kon werken oid. Bij rob terecht gekomen. Eerst een beetje sceptisch of iemand mij nog wel kon helpen. Maar na een paar behan...
 

 

Rob Talens De Wonder Dokter!

 

HET IS EEN HELE VERADEMING VOOR MIJ!

 

Vandaag voor behandeling 4 geweest bij Rob. Ik heb mijn leven lang al last van mijn rug en heupen (geboren met heup dysplasie) Altijd weggestuurd uit het ziekenhuis en te horen krijgen “U moet leren leven met de pijn”. Na een lange speurtocht bij Rob Talens uitgekomen en nu gewoon pijn vrij wakker worden, is een hele verademing voo...

 

 

BINNEN EEN PAAR SESSIES WAREN MIJN NEK EN KNIE WEER VOLLEDIG BELASTBAAR.

 

Super ervaring gehad voor mijn knie en nek. Middels de trigger points en de professionele aanpak heb ik weer volledige belastbaarheid van de klacht plekken binnen een paar sessies. Super fijne ervaring met Joris en Rob leuk en goed geholpen.

 

 

KLACHTENVRIJ EN EINDELIJK WEER MIJN OUDE ‘IK’

 

Na 8 maanden met terugkerende klachten in rug, nek en verschrikkelijke hoofpijn (door een whiplash na kop-staart botsing) te hebben rondgelopen ben ik bij Rob terecht gekomen. Twee maanden later ben ik helemaal klachtenvrij!!  Eindelijk weer mijn oude ik!

 

Dankjewel Rob!

 

 

HIJ BEGREEP ME EN KON ME HELPEN

 

Na een val in de tuin, HAD ik heel veel last van schouder en nek, in mijn zoektocht wie me verder zou kunnen helpen kwam ik Rob zijn gratis pijncheck tegen op Facebook, zo gelezen zo gedaan, en jaaaa hij kon mijn helpen!!! Rob is een hele kundige en vriendelijke man!!! Hij begreep mij en kon mij helpen……. En nu pijnvrij!!

 

Ik ben Rob heel heel dankbaar!

 

 

 

 

 

VAN ALLES GEPROBEERD, FYSIO, INJECTIES, DRY NEEDLING ETC.. ZONDER RESULAAT

 

Ik ben Rob dankbaar voor zijn behandelingen. Jaren last gehad van een zeurende pijn in mijn linker schouder, waarschijnlijk door een verwaarloosde blessure door kickboksen. Ik noemde het een soort kiespijn in mijn schouder. Van alles geprobeerd, fysio, injecties, dry needling etc. zonder resultaat. Nu na 5 behandelingen door Rob klachtenvrij.

 

Wat een opluchting.

 

 

CHRONISCHE RUGKLACHTEN NA 4 SESSIES OPGELOST

 

Al vanaf 15 jaar rug klachten al van alles geprobeerd zonder resultaat. Altijd oooo dat is spit hup pillen er in. Maar niks hielp. Toen kwam ik via fb Rob tegen en dacht ach ja weer zoiets toch heen gegaan en echt vanaf de eerste (gratis) bezoek ging het beter...

 

 

GOEDE THERAPIE

Goede therapie om van klachten af te raken. Deskundige begeleiding en veel informatie.

 

 

HEEL FIJN DAT DE MIGRAINE, NEKKLACHTEN, SCHOUDERPIJN, EN DE KLACHTEN AAN MIJN HAND EN VINGERS HAND OPGELOST ZIJN!


Heel heel erg bedankt voor de goede behandelingen en adviezen. Dat heeft me echt van mijn klachten af geholpen. In eerste instantie van mijn migraine en daarna van mijn nek/schouder/hand/vinger-klachten.

 

Heel erg bedankt Jordy!

 

 

NA 4 BEHANDELINGEN ZIJN MIJN NEKKLACHTEN VRIJWEL VERDWENEN!

 

Ik kwam bij Rob met nekklachten. Ik had last van een stijve nek, waardoor ik erg scheef stond. Ik was beperkt in mijn beweging en had veel pijn. Ik vond het vooral erg fijn dat Rob uitleg geeft tijdens de behandelingen en waardevo...

 

 

NA 1,5 JAAR SCHOUDERPIJN KON IK BINNEN EEN WEEK ALWEER SPORTEN.


Ik had al zeker 1,5 jaar pijn in mijn schouder. Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik geen bal meer 10 meter kon gooien. Uiteindelijk contact op genomen met Rob. Het is toch meer dan een uur rijden bij me vandaan. Tijdens de behandeling...

 

 

UITERST BEKWAAM VAN MIJN NEKKLACHTEN VERHOLPEN

Ik kwam met nekklachten bij Rob, en daar heeft hij me uiterst bekwaam van af geholpen. Zeer professioneel vakman die ook goed luistert naar je klachten en vandaar een plan maakt.

 

 

IK BEN HELEMAAL VERBAASD!

 

Vandaag de gratis 30 minuten pijncheck gehad. Ik ben helemaal verbaasd. Na vele jaren met altijd pijn in voornamelijk mijn onderrug/stuitje voel ik mij eindelijk meer begrepen van fysio, tot pijnbestrijding en artsen die niet weten wat ze met mij aan moeten. En nu al met wat minder pijn de deur uit. Geweldig! Ik kan niet wachten tot mijn eerste behandeling.

 

 

NA EEN KWARTIER AL VERBETERING.

 

Bij de 2e behandeling na een kwartier al verbetering bij schouderklachten.

 

Zeer kundige mensen.

 

 

RUGPIJN VERHOLPEN


Met 3 behandelingen van m’n rugklachten afπŸŽ‰

 

 

HIJ HEEFT MIJN REIS NAAR NIEUW ZEELAND GERED

 

Rob is een goede therapeut die verder kijkt dan waar het probleem zit. Hij heeft mij uitstekend behandeld en mijn reis naar Nieuw Zeeland gered.

 

 

KOM MAAR OP MET PIJNVRIJ! 


Super, sociaal en heel veel geduld☺️. Hij kijkt echt waar de pijn vandaan komt. Jaren lang heb ik last van mijn onder rug. Nu loop ik al een tijdje bij Rob, mijn rug pijn is al veel en veel mind...

 

 
SCHOUDERPIJN, NEKKLACHTEN EN RUGPIJN OPGELOST!
 
Ik ben bij Rob terecht gekomen voor een gratis pijncheck, wel fijn omdat ik al veel dingen geprobeerd heb, dit maakt de drempel wat lager. Net als ik van veel anderen op deze pagina lees loop ik al jaren met een aantal vervelende en hardnekkig schouder/ nek en rugklachten. Bijna altijd pijn, ik was er eigenlijk een beetje aan gewend geraakt, dacht dat dit kennelijk bij ouder worden hoort!! Ik ben....
 
 

 

NA DRIE BEHANDELINGEN VOEL IK ME STUKKEN BETER!


Al enkele jaren zit ik niet lekker in mijn vel. Vaak pijntjes en klachten. moe, futloos. Na val van paard 16 maanden geleden bleef ik klachten houden. Nu na 3 behandelingen door Kevin ben ik bijna klachten vrij en voel me een stuk beter.

 

 

IK BEN EINDELIJK WEER IN STAAT OM MET PLEZIER TE BEWEGEN EN LEKKER TE SPORTEN.

 

Versleten knieën, alle dagen pijn en niet meer kunnen sporten, of een wandeling maken. Na vier sessies zo goed als pijnvrij en vooral in staat om weer met plezier te bewegen en lekker te sporten.

 

Kortom, zeer blij en tevreden!

 

WAT FIJN OM INZICHT TE KRIJGEN IN DE MOEILIJKE TERMEN VAN GEZOND LEVEN


Wat is het ontzettend fijn om inzicht te krijgen in de moeilijke termen van "gezond leven". Na lang zoeken heb ik Marieke (van Jouw Beste Leven) gevonden, die mij zo ontzettend goed helpt in de stappen naar gezonder leven. Na een bloedonderzoek heeft zij mij.....

 

 

IK DACHT WAAROM NIET.. WAT HEB IK TE VERLIEZEN..


Fybromyalgie vanaf 14 jaar met de jaren steeds pijnlijker wordt. Van stuit pijn, onderrug, bekken pijn uitstraling in rechter bil tot kuit/enkel. Van fysio, Reade kliniek naar kliniek. Injecties hier medicatie daar. Kwam dit voorbij op Facebook je kan een gratis pijncheck doen van 30min. Ik dacht waarom niet, wat heb ik te verlie...

 

 

HET GAAT UITSTEKEND MET MIJN RUG!

 

Beste Kees, na je laatste behandeling kan ik je vertellen dat het uitstekend gaat met m'n rug. Vandaar dat ik m'n afspraak voor aanstaande zaterdag voorbij wil laten gaan en het voorlopig even aan te zien. Als het niet goed gaat zou ik het fantastisch vinden om weer door jou behandeld te worden πŸ˜ƒ
Je bent absoluut een TOPPER.

 

 

NA 1 KORTE BEHANDELING TIJDENS DE PIJNCHECK BEN IK AL 80% KLACHTENVRIJ!

Ik ben afgelopen week bij Rob geweest, omdat ik 3 maanden geleden mijn knie geblesseerd had door per ongeluk de laatste tree van de trap over te slaan. Volgens de fysio zat er vocht in mn peesplaat, volgens de huisarts was mn kraakbeen in mn knie waarschijnlijk aan gort. Rob vond de echte oorzaak en na 1 korte behandeling tijdens de pijncheck ben ik al 80% klachtenvrij. Topper!

 

WAT EEN FIJN GEVOEL!

 

Na jaren van pijn in mijn onderrug en bil ben ik sceptisch naar de gratis pijncheck gegaan.
Want ik vroeg me af, zou dit dan eindelijk gaan helpen? Na verschillende behandelingen en het zoeken naar de oorzaak van mijn rugpijn, kom ik eindelijk weer pijnloos de dagen door! Wat een fijn gevoel!  Dank je wel!

 

 

NOOIT HET RESULAAT BEHAALD DAT IK NU HEB!

 

Rob heeft mij heel goed geholpen! We hebben er best wel wat sessies over gedaan, maar ik ben veel vaker naar een 'normale' fysio geweest en nooit het resultaat gehaald dat ik nu heb!

Zeker een aanrader!

 

 
IK WEET NIET WAT ME OVERKOMT!

Na anderhalf jaar met heftige zenuwpijn te hebben gelopen en daar door ook heel moe was, ben ik via een vriendin bij Rob terecht gekomen. Na de 1e behandeling had ik al zoveel vooruitgang geboekt, dat de pijn verdwenen is en ik me ook weer beter kan bewegen. Ook is de vermoeidheid echt heel veel verbeterd. Nu de 2e behandeling gehad en als het goed blijft gaan, hoef ik niet meer terug te komen. Ik weet niet wat me overkomt na al die tijd. Rob echt super bedankt!!
 
 

 

BETER KAN NIET!

 

Na jaren lang rug, nek en bekkenproblemen, en vele bezoeken aan de fysio, kreeg ik vorig jaar sterke uitval in mijn been en heftige zenuwpijn. Er werd gedacht aan een hernia maar de MRI wees dat niet uit. De neurloog adviseerde mij naar de pijnpoli en revalidatiearts te gaan, er ‘’maar mee te leren le....

 

 

DOOR DE BEHANDELING BEN IN NA 5 SESSIES KLACHTENVRIJ!

Ik kwam met klachten in mijn onderrug: pijnlijk en stijf, en ook last van mijn linkerknie, met name bij het traplopen. Mijn therapeut Yvonne luisterde zorgvuldig en nam alle tijd. Ze gaf voedingsadvies (supplement), waardoor mijn knieklachten snel verdwenen. Door de behandelingen (massage) en tips en oefeningen, ben ik na vijf sessies klachtenvrij. De aandacht voor de hele mens en de rustige, prettige persoonlijkheid van Yvonne heb ik ook als heel plezierig ervaren.

 
IK KAN WEER VOLUIT SPORTEN!
 
Ik wist dat ik veel klachten had, maar ze hoorde bij mij dacht ik. Dankzij Rob weet ik dat dit niet zo is. Eerlijk is eerlijk soms wenste ik dat ik Rob (tijdens de behandelingen) nooit had ontmoet, maar nu ben ik Rob zeer dankbaar. Ik kan de dagelijkse dingen weer doen zonder pijn. En voor mij heel belangrijk weer voluit sporten.
 
 

 

EEN BLOEDBEELD WAAR IK ERG TROTS OP BEN!

Ik ben met een flinke medische geschiedenis door anderen geadviseerd om bij Marieke Plugboer een EMB-test te doen. Ik wilde helder hebben of ik qua voeding en supplementen op de goede weg was. De intake was uitvoerig en duidelijk. Marieke neemt alle tijd om naar je verhaal te luisteren. Daarbij geeft ze....

 

 

BESTE TIP EVER!

 

Fantastische praktijk. Kreeg de tip van onbekend iemand tijdens uitgaan. Beste tip ever. Had mega depressieve klachten en ben emo eter. Had chronische rug pijn en ellende. Stijfheid in de ochtend. Somber, geen energie. Na talloze fysio's die mij adviserden om ander werk te zoeken of op vakantie te gaan(geen grap¡) en die mij niet behandelen had ik het end wel in de bek zitten. Joris en ik keken eerst naar...

 

 

NA SLECHTS TWEE BEZOEKEN ZIJN MIJN RUGKLACHTEN VERHOLPEN!

 

Jaren met rugpijn rondgelopen. Wat een ander ook schrijft. Je gaat de pijn bijna normaal vinden. Diverse fysio’s bezocht zonder resultaat tot ik bij Rob kwam. Rob ging verder kijken dan de plaats waar de pijn zich voordoet. Na diverse testen had Rob al snel de zwakke plek in mijn lichaam gelokaliseerd. En inderdaad ik had al heel snel minder pijn. 

 

 

DE KNIEPIJN, NEKKLACHTEN, RUGPIJN EN UITSTRALING NAAR MIJN BEEN ZIJN VRIJWEL WEG!

 

De eerste keer dat ik bij Rob ben geweest was voor een knie blessure. Toen die al was verholpen na 4 behandelingen dacht ik:’’ na 40 jaar wil ik ook wel van mijn eeuwige stijve nek en schouders af. Daar ben ik ook in een paar behandelingen vanaf geholpen. Vier weken geleden had ik plots last van de beknelde zen...

 

NA JARENLANG DAGELIJKS HOOFDPIJN HEB IK NU VEEL MINDER HOOFDPIJN.

 

Na jarenlang dagelijks veel hoofdpijn gehad te hebben, ben ik via via bij Rob terecht gekomen. Een man die met weinig uitleg al heel snel met veel manieren komt waardoor de pijn minder wordt. Hij kijkt verder dan alleen hetgeen waar je last van hebt. Ik ben hem dankbaar voor de handvaten die ik gekregen heb, wat resulteert in veel minder hoofdpijn dagen!

 

 

DOOR SAMEN MIJN VALKUILEN IN KAART TE BRENGEN BEN IK VAN MIJN KLACHTEN AFGEKOMEN.

 

Joris heeft me met een paar goede tips van mijn klachten afgeholpen. Door samen mijn valkuilen in kaart te brengen en met de oefeningen aan de slag te gaan ben ik van mijn klachten afgekomen. Ik kan iedereen Joris aanraden, hij is deskundig, klantgericht en vriendelijk zeker de moeite waard om langs te gaan.

 

 

DANKZIJ ROB BEN IK VAN MIJN HOOFDPIJN AF!

 

Had last van nek en rugklachten, dacht dat die kwamen door het werk wat ik deed. Heb bijna 3 jaar bij de fysio gelopen wat niet hielp. Dus toen online verder gaan zoeken en zo hier terecht gekomen. Uiteindelijk bleken mijn klachten door stress en een hoge ademhaling te komen. Door de klachten had ik veel hoofdpijn en dankzij rob ben ik weer van mijn hoofdpijn af!

 

 

NA 3 BEHANDELINGEN VEEL MINDER MIGRAINE

 

Na veel verschillende specialisten (fysio-, manueeltherapeut, neuroloog, acupunctuur, dry needling) eindelijk progressie kunnen maken in het bestrijden van mijn migraine. Ramzi kijkt verder dan de klacht en geeft in korte tijd veel tips om de klachten aan te pakken. Na drie behandelingen veel minder migraine en spanningsklachten!

 

IK MERK GELIJK VERBETERING BIJ DE HIELSPOOR

 

Via het bloedonderzoek van Marieke in de praktijk van Rob gekomen om ook een opnieuw zich aandienende peesplaatontsteking (hielspoor) in de kiem te smoren. Met Kevin wat oud zeer opgerakeld en één en ander met een andere kijk en inslag te lijf gegaan. Bemerk gelijk verbetering en dat stemt mij erg vrolijk.